Uudet kuvat ja peitetatuoinnit Kuopiossa tekee InkWorks Tattoo

InkWorks Tattoo on korkealaatuinen tatuointistudio Kuopion keskustassa. Tatuointitaiteilija Satu Griffin hallitsee monenlaiset tatuointityylit ja suunnittelee kuvat yksilöllisesti asiakkaan toiveita tarkasti kuunnellen.

Ajanvaraus

Värikkäät tatuoinnit

Tatuointitaiteilijamme taitaa myös värien käytön. Värikkäissä tatuoinneissa hänen tyyliään ovat neo-traditionalismi sekä watercolor-tatuoinnit.


Satu Griffin on saanut myös tunnustusta värien käytöstään – hän voitti parhaan värikuvan palkinnon Nurmeksen North Carelia Tattoo Festissä vuonna 2020.

Peitetatuoinnit

Toivotko päivitystä vanhalle ja jo haalistuneelle tatuoinnillesi? Tai onko sinulla tatuointi, josta haluaisit päästä eroon? InkWorks Tattoosta saat myös taidokkaat ja tarkat peitetatuoinnit. Tatuoijamme päivittää tatuointisi uuteen uskoon tai peittää vanhan tatuoinnin kokonaan uudella kuvalla – sinun toiveesi mukaan.

Tutustu tatuointeihin Instagramissa

Musta-harmaa realismi

Tatuoijamme tekee tarkat ja realistiset musta-harmaat tatuoinnit mustan eri sävyjä käyttäen. Musta-harmaalla realismilla voidaan toteuttaa niin dramaattiset kuin yksinkertaisetkin tatuoinnit.

Lue lisää tatuointistudiostamme

Tatuoinnin jälkihoito

Tatuoinnin jälkihoito on tärkeää, jotta se parantuu oikein. Ensisijaista on tatuoinnin puhtaanapito ja rasvaus sekä joidenkin aktiviteettien, kuten saunomisen, raskaan urheilun, uimisen ja auringonoton tai solariumissa käynnin, välttely ensimmäisten kolmen viikon aikana. Parantumisessa menee noin 4–5 viikkoa.


Tatuoimisen jälkeen tatuoija käärii tatuointisi suojaavaan kelmuun, jonka voit poistaa muutaman tunnin kuluttua. Ensimmäisenä yönä nukkumaan mennessä voit suojata tatuoinnin uudestaan puhtaalla kelmulla rasvauksen jälkeen.


Pese parantumisvaiheessa olevaa tatuointia haalealla vedellä ja kuivaa se painelemalla puhtaalla pyyhkeellä. Rasvaa tatuointisi pesun jälkeen tatuoijasi suosittelemalla rasvalla. Rasvaa tatuointi kerran tai kaksi päivässä ja lisäksi aina silloin, kun se tuntuu kuivalta. 


Jokainen InkWorks Tattoon asiakas saa lähtiessään mukaansa tarkat jälkihoito-ohjeet kirjallisina. Tatuoijamme vastaa myös mielellään kysymyksiisi tatuoinnin oikeaoppisesta hoidosta.

Ota yhteyttä